fbpx

Medzinárodná organizácia pre migráciu (IOM) pripravila k mobilnej aplikácii SAFE Travel & Work Abroad stručný manuál pre pedagógov, lektorov a preventistov. Manuál predstavuje aplikáciu a ponúka jednoduchý návod aj aktivity na vzdelávanie mladých ľudí o obchodovaní s ľuďmi a o bezpečnom cestovaní s využitím mobilných telefónov, tabletov alebo webovej stránky.

Aplikácia je voľne dostupná v Google Play a App Store a na webovej stránke IOM www.safe.iom.sk v piatich jazykoch: slovenčine, češtine, poľštine, maďarčine a angličtine. Manuál si môžete stiahnuť z webovej stránky IOM v slovenskom a anglickom jazyku.

Manuál IOM na využitie mobilnej aplikácie SAFE vo vzdelávaní o obchodovaní s ľuďmi      IOM Manual on How to Use the SAFE Mobile Application in Education About Human Trafficking

Podrobnejšie podklady na vzdelávanie a informovanie o obchodovaní s ľuďmi sú k dispozícii v tréningovom manuáli IOM Prevencia obchodovania s ľuďmi a na webovej stránke www.bezpecnecestovanie.iom.sk.

Viac informácií o aktivitách IOM v boji proti obchodovaniu s ľuďmi.

logo british embassy col

Projekt Program prevencie obchodovania s ľuďmi – aktualizáciu webu www.bezpecnecestovanie.iom.sk a brožúry Ako sa nestratiť vo svete – finančne podporilo Veľvyslanectvo Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska v Bratislave.

logo visegrad fund 400          logo netherlands emb

Projekt SAFE – smart, aware, free, enjoy, informačná kampaň na prevenciu obchodovania s ľuďmi finančne podporili: Medzinárodný vyšehradský fond a Veľvyslanectvo Holandského kráľovstva v Bratislave.