fbpx
Školenie o pobyte a zamestnávaní cudzincov na Slovensku - IOM Slovensko

Od januára do júna 2019 na šiestich školeniach Medzinárodnej organizácie pre migráciu (IOM) získali praktické a v praxi overené informácie o pobyte a zamestnávaní cudzincov na Slovensku pracovníci 63 rôznych zamestnávateľov, ktorí majú záujem o pracovníkov zo zahraničia.

V rovnakom období využilo poradenské služby IOM päť zamestnávateľov. IOM tieto služby poskytuje formou osobnej, telefonickej alebo e-mailovej konzultácie.

Účastníkov čakajú na školeniach informácie o zamestnávaní cudzincov, vybavení prechodného pobytu a povolenia na zamestnanie na Slovensku.

Školenia vedú spolupracovníci IOM s dlhoročnou praxou v oblasti právnych predpisov o zamestnávaní a pobyte cudzincov na Slovensku. Podľa záujmu účastníkov vytvárajú priestor aj na diskusiu o ďalších súvisiacich témach, napríklad o uznaní vzdelania získaného v zahraničí, postupe pri zlúčení rodiny či o rizikách nelegálneho zamestnávania.

Ponuka ďalších školení

IOM otvára na jeseň ďalšie školenia, prihlásiť sa môžete na termín 10. septembra, 8. októbra, 6. novembra, 4. decembra 2019 alebo 21. januára 2020.

Viac informácií o programe školenia a o prihlásení sa na školenie.

Banner - Školenia IOM pre zamestnávateľov, 4. december 2019 a 21. január 2020

Ponuka ďalších služieb IOM pre zamestnávateľov

Ak vás zaujíma individuálne poradenstvo alebo školenie na mieru pripravené podľa vašich potrieb, kontaktujte nás e-mailom:

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..